Watch Now

CUCO CANCEL THEIR SHOWS IN MADRID AND BARCELONA

Lamentem comunicar que Cuco ha cancel·lat tots els concerts de la seva pròxima gira europea, que incloïa parades a Madrid el 30 de novembre (Sala Gotham) i a Barcelona l'1 de desembre (La (2) d'Apolo). El motiu és el recent accident que va patir la seva furgoneta mentre estaven de gira.

Aquest és el comunicat de l'equip de l'artista: "A causa de la duresa del nostre recent accident, lamentem haver de cancel·lar els nostres concerts a Llatinoamèrica i Europa. Esperem poder trobar noves dates el més aviat possible, i agraïm la comprensió dels fans mentre els membres del grup es recuperen". Des de Primavera Sound desitgem una ràpida i completa recuperació a tots els membres de la banda.

El reemborsament de l’import corresponent s’efectuarà en un termini màxim de 14 dies de forma automàtica en el mateix compte bancari de la targeta utilitzada per a la compra (Redtkt i web Ticketmaster)

En el cas de les entrades adquirides en un establiment físic de la xarxa Ticketmaster, el comprador haurà d’entregar la seva entrada en perfectes condicions en l’establiment en qüestió per rebre l’import corresponent de la mateixa forma en què es va realitzar el pagament original.

+News